Calisthenics

Calisthenics

Calisthenics er, eller skal være, egenvektstrening, og har derfor i prinsippet blitt benyttet av oss mennesker siden vi først begynte å bruke kroppene våre til å trene.

 

Sjekk ut vår facebookside   F_icon.svg

.

“Shut up and train”

– Unknown

CALISTHENICS BARN

Trisdager og torsdager klokken 17:00 til 18:00

Beskrivelse av timen: En treningsøkt for det aktive barn som med en erfaren instruktør lærer fra seg nye ferdigheter. I denne prosessen utfordrer barnet seg selv, det blir inspirert av andre barns utvikling og det fellesskapet som oppstår. Hele prosessen fremmes av en instruktør som sørger for sikkerhet, ideer og veiledning til hele gruppen og det enkelte barnet.

Erfaring med gruppene er at barna liker tilbudet og at foreldrene gir tilbakemelding om høyere positivt aktivitetsnivå, et aktivitetsnivå der barna målrettet ønsker å lære og mestre. Målet med metoden er å myndiggjøre barnet i egen kropp slik at det blir sterkere, får bedre kroppskontroll og økt positivt selvbilde. Merveriden er at de også får mye erfaring i å samarbeide med andre barn, og voksne, i å nå egne, og gruppens felles mål.

 

CALISTHENICS

Tirsdager og torsdager klokken 18:00 til 19:00

Beskrivelse av timen: En treningsøkt for den som vil øke sin muskelære bevegelserom, sin koordinasjon og mobilitet. Mål: Preformance.

Målgruppe: Den aktive mosjonist, free-runners (parkour), turnere, dansere og yoga-utøvere.

Calisthenics Acrobatic Skills

Mandager 17:00-18:30

 

Timebeskrivelse: For deg som har drevet med Calisthenics en stund og som ønsker å jobbe med skills. Utøvere som er i denne gruppen behersker 3 av 4 følgende skills. Muscleups, backlever frontlever og håndstående. Har du disse inne? Velkommen.

Noen av våre trenere i Calisthenics